Kobelco rupskrol voor Strukton

Strukton Rail Equipment heeft veel Atlas spoorwegmachines in gebruik maar deze Kobelco rupskrol is een unieke verschijning in het machinepark van Strukton. Wij als Van Tetering B.V. uit Steenbergen zijn trots dat wij voor Strukton deze unieke rail oplossing hebben mogen ontwikkelen en produceren.

Met behulp van de opdruk en zwenkmogelijkheid in de onderwagen kan de machine in en uit het spoor gezet worden zonder beschadiging van tracks, spoorrail en bestrating. Door de rupsaandrijving is er minimale beschadiging van ballastbed en kan er over gelegd spoor buiten de dwarsliggers gereden worden. Naast de optimale stabiliteit kan door het links en rechts apart uitschuiven van deze rupsen ook gewerkt worden naast een perron. De machine is uitgevoerd met hydraulisch aangedreven railstellen om zich over spoor te kunnen verplaatsen.

Door middel van het extra bijgebouwde scherm zijn alle extra bijgebouwde functies te bedienen en zijn een overvloed aan schakelaars bespaard gebleven.

Hans van Driel B.V. uit Tiel leverde de Kobelco SK140SRLC-5. Voor meer informatie over Hans van Driel B.V. en een film van deze machine in actie klik hier

Back