Specialistische spoorwegmaterialen voor de Rail markt

De machine wordt volledig naar uw wens opgebouwd. Samen ontwerpen we de machine conform de NEN EN 15746 normen. 

Wij verzorgen alle gewenste hydraulische en elektrische aanpassingen om uw KROL (kraan op lorry's) volledig naar uw wens te laten functioneren. Denk hierbij aan extra hydraulische functies, bedieningen omschakelen, verlichting aanpassen, LMB opbouw, etc.

Van Tetering BV  is erkend Atlas dealer. Hierdoor zijn onderdelen veelal direct leverbaar uit eigen magazijn. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud en  reparaties van grondverzetmachines, krollen en diverse andere Rail Infra machines.

Tevens bieden wij, door onze 24/7 storingsdienst, u een zeer goede totaal service.

Zwaar spoorstel

Dit type spoorstel kenmerkt zich door zijn robuuste uitvoering. Deze uitvoering kan worden voorzien van wielen tot wel een diameter van ø580mm. Het spoorstel wordt aan de vooras van de kraan verbonden. Hierdoor kan het spoorstel met de vooras van de kraan mee pendelen en met de stabilisatorcilinders van de kraan wordt deze geblokkeerd.

Hydraulisch verwisselbaar spoorstel

Met dit spoorstel kunt u (zonder gereedschap) binnen mum van tijd uw spoorstel wisselen voor een tramstel en zodoende op het lokaalspoor rijden. U kunt deze as ook vervangen door een derde set en daardoor zelfs op 1 meter spoor rijden.

Spoorstel met flenswielen

Deze wielen vervangt u net zo eenvoudig als de band van uw auto. Vervang de spoorwielen door tramwielen en u bent klaar om op het lokaalspoor te rijden.