Over ons

Over Van Tetering

Van Tetering Grondverzet- en Spoorwegmachines B.V. is sinds 1995 dé toonaangevende specialist op het gebied van spoorwegmaterieel. Ooit begonnen als eenmanszaak en in de loop der jaren uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met 10 werknemers. Het leveringsprogramma in combinatie met de maatwerkoplossingen geeft Van Tetering de kans om een zeer trouwe klantenkring optimaal te voorzien van de juiste spoorwegmachines en toebehoren. 

Onderdeel van Royal Reesink
Sinds december 2019 is Van Tetering Grondverzet- en Spoorwegmachines B.V. onderdeel van Royal Reesink B.V. Van Tetering Grondverzet- en Spoorwegmachines B.V., Kemp Groep, Huur&Stuur en De Bruycker-Kemp vormen samen, met 12 vestigingen in Nederland en België, de divisie Reesink Construction Equipment (RCE). 

Over Royal Reesink
Royal Reesink is marktleider als internationale distributeur en serviceverlener op het gebied van hoogwaardige machines, componenten en diensten voor landbouw, landschapsonderhoud, intern transport, magazijninrichting en grond-, weg- en waterbouw. Hendrik Reesink begon in 1786 als eenmanszaak in Zutphen, sindsdien zijn we gegroeid en hebben we meer dan 2.500 medewerkers en een veertigtal dochterbedrijven over de hele wereld. 

Service
We gaan verder dan het verkopen, leasen of verhuren van machines en systemen. Onze kernactiviteit is het leveren van service op maat, ondersteuning en training voor optimale en meest efficiënte inzet tijdens de levensduur van een machine. Via onze distributienetwerken zorgen we voor lokaal onderhoud, snelle reparaties en levering van onderdelen om de levensduur van de apparatuur te maximaliseren. Zo kunnen we de totale kosten voor onze klanten te minimaliseren. 

Elke machine heeft een uniek serienummer en dit stelt ons in staat machines te volgen, en voor afnemers alles te kunnen plannen en organiseren rondom de levenscyclus van de machine. Toe aan een nieuwe machine? Dan ruilen wij of een aangesloten dealer graag in en zorgen we ervoor dat de machine een tweede of derde leven krijgt bij andere gebruikers.

Doordat wij lokaal werken, staan we dicht bij onze klanten. Alles is erop gericht om de klant zoveel mogelijk van dienst te zijn, zoals support bij zaken als onderhoudsplanning en onderhoud, voorraadbeheer en warehouse management. Zo kunnen wij onze klanten optimaal ontzorgen: “Enabling your business” dus.

Internationaal
We zijn een van oorsprong Nederlands bedrijf met een solide basis in Nederland en hebben een sterke internationale aanwezigheid in België, Duitsland, Polen, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Kazachstan, Denemarken, Ierland, Turkije en Zuid-Afrika.

Klanten
Onze klanten bevinden zich in vrijwel alle segmenten van de markt waaronder; logistieke centra, agrarische bedrijven, bosbouw- en groenvoorziening bedrijven, golfbanen, industrie, aannemingsbedrijven, loonwerkers, waterschappen en (lokale) overheden. We gaan altijd voor een lange relatie en dat wordt gewaardeerd. 

De bedrijven van Royal Reesink zijn actief binnen vier marktsegmenten: Green, Material Handling, Construction en Industries. Dat doen we vanuit 9 divisies. 

Meer information: royalreesink.com