Over ons

Over Van Tetering Railroad Equipment

Van Tetering Railroad Equipment is sinds 1995 dé toonaangevende specialist op het gebied van spoorwegmaterieel. Ooit begonnen als eenmanszaak en in de loop der jaren uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met 10 werknemers. Het leveringsprogramma in combinatie met de maatwerkoplossingen geeft Van Tetering de kans om een zeer trouwe klantenkring optimaal te voorzien van de juiste spoorwegmachines en toebehoren. 

Onderdeel van Royal Reesink
Sinds december 2019 is Van Tetering Railroad Equipment onderdeel van Royal Reesink B.V. Van Tetering Railroad Equipment, Kemp Groep, Huur&Stuur en De Bruycker-Kemp vormen samen, met 12 vestigingen in Nederland en België, de divisie Reesink Construction Equipment (RCE). 

Over Royal Reesink
Royal Reesink is internationaal een van de grootste distributeurs van hoogwaardige machines en componenten voor landbouw, landschapsonderhoud, magazijninrichting en grond-, weg- en waterbouw. Met een krachtig totaalconcept voor de hele levenscyclus van een machine. Van de wijze van financiering, tot het optimaal functioneren en onderhoud.

Royal Reesink stelt afnemers in staat het hoogste rendement te halen uit machines en systemen. Door in te spelen op robotisering, engineering, connectiviteit, meetbaarheid en het gebruik van big data zoekt Royal Reesink voortdurend naar mogelijkheden voor innovatie. Daarbij gaat het om duurzame oplossingen met respect voor mens en milieu.

Zie ook: royalreesink.com