Over ons

Over Van Tetering Railroad Equipment

Van Tetering Railroad Equipment is sinds 1995 dé toonaangevende specialist op het gebied van spoorwegmaterieel. Ooit begonnen als eenmanszaak en in de loop der jaren uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met 10 werknemers. Het leveringsprogramma in combinatie met de maatwerkoplossingen geeft Van Tetering de kans om een zeer trouwe klantenkring optimaal te voorzien van de juiste spoorwegmachines en toebehoren. 

Onderdeel van Royal Reesink
Sinds december 2019 is Van Tetering Railroad Equipment onderdeel van Royal Reesink B.V. Van Tetering Railroad Equipment, Kemp Groep, Huur&Stuur en De Bruycker-Kemp vormen samen, met 12 vestigingen in Nederland en België, de divisie Reesink Construction Equipment (RCE). 

Over Royal Reesink
Royal Reesink, opgericht in 1786 als smederij en handelsbedrijf in Zutphen, is een van de oudste distributie- en servicebedrijven ter wereld. Royal Reesink telt momenteel meer dan 40 werkmaatschappijen op vier continenten, die machines en componenten voor de industrie, landbouw en landschapsonderhoud van toonaangevende OEMs (Original Equipment Manufacturers) distribueren. Met ons wereldwijde netwerk en onze lokale aanwezigheid stellen we onze klanten in staat hun activiteiten op de best mogelijke manier uit te oefenen. In 2022 bedroeg de omzet meer dan € 1,2 miljard, en telde het bedrijf meer dan 2.500 werknemers.

Meer informatie: royalreesink.com