Opnieuw Atlas 180Wsr spoorwegmachine voor SweJo

SweJo B.V. uit Heers (B) heeft opnieuw, via De Bruycker-Kemp, een Atlas 180Wsr spoorwegmachine in ontvangst genomen.Deze compleet uitgeruste Atlas 180Wsr is in samenwerking met de Nederlandse zusteronderneming Van Tetering Grondverzet- en Spoorwegmachines B.V. uit Steenbergen opgebouwd en afgeleverd. Wij wensen SweJo B.V. ook met deze zevende(!) spoorwegmachine veel werkplezier.

De Atlas 180Wsr, heeft een motorvermogen van 157 pk en voldoet aan emissienorm Stage V. Dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1.800 omw.min.) heeft de spoorwegkraan een gunstig brandstofverbruik. Deze spoorkraan is standaard uitgerust met een dubbele cabine, centrale smering, proportionele bediening en een compressorinstallatie. Voor optimale veiligheid en perfect zicht rondom is de machine voorzien van extra LED-werklampen, een zij- en achteruitrijcamera.

De zeer complete uitgeruste spoorwegkraan is door de specialisten van Van Tetering zorgvuldig opgebouwd en afgeleverd. Denk hierbij o.a. aan twee steunpoten, gereedschapskisten, extra contragewicht, hydraulische snelwissel, slangbreukbeveiliging en een luchtpistool in de cabine.

Dit is nog maar een klein deel van de vele aanpassingen die door Van Tetering zijn uitgevoerd. Dit specialisme wordt door de eindgebruikers op waarde geschat en het is ook daarom dat wij met heel veel klanten, die werkzaam zijn op en rond het spoor, lange en intensieve relaties onderhouden. Voor meer informatie over Atlas spoorwegmachines, rail hulpstukken en spoorkarren kunt u contact opnemen met ons.