Opnieuw een Atlas 180Wsr voor De Greef

De Greef Spoorkranen uit Bornem heeft onlangs opnieuw een zeer compleet uitgeruste Atlas 180Wsr spoorwegkraan mogen ontvangen. Deze spoorwegmachine is door De Bruycker-Kemp en de Nederlandse zusteronderneming Van Tetering Grondverzet- en Spoorwegmachines B.V. compleet opgebouwd naar de eisen en wensen van De Greef. Wij wensen De Greef ook met deze Atlas heel veel werkplezier!

De Atlas 180Wsr, heeft een motorvermogen van 157 pk en voldoet aan emissienorm Stage V. Dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1.800 omw.min.) heeft de spoorwegkraan een gunstig brandstofverbruik. Deze spoorkraan is standaard uitgerust met een dubbele cabine, centrale smering, proportionele bediening en een compressorinstallatie. Voor optimale veiligheid en perfect zicht rondom is de machine voorzien van extra LED-werklampen, een zij- en achteruitrijcamera.

De zeer complete uitgeruste spoorwegkraan is zijn door de specialisten van Van Tetering en De Bruycker-Kemp zorgvuldig opgebouwd en afgeleverd. Denk hierbij o.a. aan twee steunpoten, gereedschapskisten, extra werkverlichting, extra functies, slangbreukbeveiliging en verschillende camera’s. De machine is voorbereid om te kunnen werken met een hoogwerkbak, zodat vanuit de hoogwerkbak alle functies van de machine kunnen worden bediend.

Dit is nog maar een klein deel van de vele aanpassingen die door Van Tetering en De Bruycker-Kemp worden uitgevoerd. Dit specialisme wordt door de eindgebruikers op waarde geschat en het is ook daarom dat wij met heel veel klanten, die werkzaam zijn op en rond het spoor, lange en intensieve relaties onderhouden. Voor meer informatie over Atlas spoorwegmachines, rail hulpstukken en spoorkarren kunt u contact opnemen met ons.

Over De Greef Spoorkranen
De spoorwegkraanmachinisten van De Greef Spoorkranen werken dagelijks mee aan de vernieuwing en het onderhoud van de spoorinfrastructuur (kabel- en seininrichting) van het Belgische netwerk. Daarnaast rekent De Greef railvernieuwing en het werken aan bovenleiding tot de voornaamste activiteiten. De Greef Spoorkranen is ontstaan uit vakkennis, met een passie voor spoorwerken en machines. Dankzij deze troeven is het geleidelijk aan uitgegroeid tot een toonaangevend spoorbouwbedrijf. Kijk op www.degreef-spoorkranen.be voor meer informatie.