Atlas spoorwegmachine met hoogwerkbak voor SweJo

SweJo B.V. uit Heers (B) heeft, via Van Tetering, een Atlas spoorwegmachine voorzien van een hoogwerkbak. Deze compleet uitgeruste Atlas 180Wsr is nu nog beter geschikt om werkzaamheden aan bovenleidingen uit te voeren. Van Tetering Grondverzet- en Spoorwegmachines B.V. wenstSweJo B.V. nog vele jaren werkplezier met de Atlas 180Wsr.

De Atlas 180WSR spoorwegmachine, is door de professionals van Van Tetering voorzien van een werkbak volgens hoogwerker norm NEN-EN 280. Maximaal gewicht in werkkorf bedraagt 240 kg of twee personen plus 40 kg werkmateriaal. De afmetingen van werkkorf zijn 1,00 x 1,80 x 1,10 m. Knierand op 0,60 m en instap met tussenbeveiliging. De bak is ca. 300º draaibaar en het draaibereik van de machine tijdens werkbakgebruik is 360º.

Proportionele Canbus bediening vanuit de werkkorf, incl. rijden. Automatische stabilisering bij zwenken van de machine, de stabilisatoren worden automatisch gelost zodra de bovenwagen van machine binnen de 15 graden over de voor- of achterzijde is. 

Dit is nog maar een klein deel van de vele aanpassingen die door Van Tetering worden uitgevoerd. Dit specialisme wordt door de eindgebruikers op waarde geschat en het is ook daarom dat wij met heel veel klanten, die werkzaam zijn op en rond het spoor, lange en intensieve relaties onderhouden. Voor meer informatie over Atlas spoorwegmachines, rail hulpstukken en spoorkarren kunt u contact opnemen met Van Tetering Grondverzet- en Spoorwegmachines B.V. in Steenbergen of De Bruycker-Kemp in Hamme.