Opnieuw een Atlas 180Wsr voor De Greef

De Greef Spoorkranen uit Bornem heeft onlangs opnieuw een zeer compleet uitgeruste Atlas 180Wsr spoorwegkraan mogen ontvangen. Deze spoorwegmachine is door Van Tetering Railroad Equipment compleet opgebouwd naar de eisen en wensen van De Greef. Wij wensen De Greef ook met deze Atlas heel veel werkplezier!

De Atlas 180Wsr, heeft een motorvermogen van 157 pk en voldoet aan emissienorm Stage V. Dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1.800 omw.min.) heeft de spoorwegkraan een gunstig brandstofverbruik. Deze spoorkraan is standaard uitgerust met een dubbele cabine, centrale smering, proportionele bediening en een compressorinstallatie. Voor optimale veiligheid en perfect zicht rondom is de machine voorzien van extra LED-werklampen en een 360 graden camera.

Meest bijzondere aan deze machine is het verwisselbare spooronderstel. Hiermee kan de machinist op gewoon spoor en binnen tien minuten wisselen naar tram of zelfs naar meterspoor. Dit gebeurd gewoon hydraulisch vanuit de cabine.

De zeer complete uitgeruste spoorwegkraan is zijn door de specialisten van Van Tetering zorgvuldig opgebouwd en afgeleverd. Denk hierbij o.a. aan twee steunpoten, gereedschapskisten, automatisch smeersysteem, extra werkverlichting, extra functies, L.M.B. railbewakingssysteem en verschillende camera’s. De machine is voorbereid om te kunnen werken met een hoogwerkbak, zodat vanuit de hoogwerkbak alle functies van de machine kunnen worden bediend.

Dit is nog maar een klein deel van de vele aanpassingen die door Van Tetering worden uitgevoerd. Dit specialisme wordt door de eindgebruikers op waarde geschat en het is ook daarom dat wij met heel veel klanten, die werkzaam zijn op en rond het spoor, lange en intensieve relaties onderhouden. Voor meer informatie over Atlas spoorwegmachines, rail hulpstukken en spoorkarren kunt u contact opnemen met ons.

Over De Greef Spoorkranen

De spoorwegkraanmachinisten van De Greef Spoorkranen werken dagelijks mee aan de vernieuwing en het onderhoud van de spoorinfrastructuur (kabel- en seininrichting) van het Belgische netwerk. Daarnaast rekent De Greef railvernieuwing en het werken aan bovenleiding tot de voornaamste activiteiten. De Greef Spoorkranen is ontstaan uit vakkennis, met een passie voor spoorwerken en machines. Dankzij deze troeven is het geleidelijk aan uitgegroeid tot een toonaangevend spoorbouwbedrijf. Kijk op www.degreef-spoorkranen.be voor meer informatie.

NEEM CONTACT MET ONS OP

In contact komen met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.