Atlas spoorwegkraan voor Berende Spoor- en Grondwerken B.V.

Berende Spoor- en Grondwerken B.V. uit Oosterhout heeft een Atlas 180Wsr spoorwegmachine in ontvangst genomen. Kemp Groep heeft in nauwe samenwerking met zusteronderneming Van Tetering Railroad Equipment uit Steenbergen de machine volledig opgebouwd en afgeleverd. Wij wensen Berende veel succes en plezier met deze prachtige spoorkraan en feliciteren hen nogmaals met het 25-jarig jubileum!

Deze Atlas 180Wsr met dubbele cabine is door de specialisten van Van Tetering Railroad Equipment in Steenbergen omgebouwd tot spoorwegmachine. De ombouw van basis machine naar spoorwegmachine vergt veel tijd en aandacht. Denk hierbij aan o.a.: verzwaard spooronderstel met vorksysteem, hydraulische snelwisselfunctie, Last Moment Beveiligingssysteem, rangeerkoppelingen, hydraulische stempels links en rechts en een overdruksysteem.

Daarnaast is de spoorwegmachine voorzien van diverse praktische opties en veiligheidsopties zoals gereedschapskisten aan beiden zijden van de onderwagen, drukontlasting op de snelkoppelingen, een brandblusser, EHBO-box, achteruitrijsignaal, spoorwegverlichting en extra werkverlichting. De Atlas 180Wsr is daarnaast afgeleverd met een verlenggiek en hoogwerkerbak.

Dit is nog maar een klein deel van de vele aanpassingen die door Van Tetering worden uitgevoerd. Dit specialisme wordt door de eindgebruikers op waarde geschat en het is ook daarom dat wij met heel veel klanten, die werkzaam zijn op en rond het spoor, lange en intensieve relaties onderhouden. Voor meer informatie over de Atlas spoorwegmachines en de spoorkarren kunt u contact opnemen met Van Tetering in Steenbergen of Kemp Groep in Tiel.

Over Berende Spoor- en Grondwerken B.V.
Maak efficiënt meters, met Berende Spoor- en Grondwerken. Kraanverhuur voor uw opdracht aan, op en langs het spoor. Wie Berende Spoor- en Grondwerken inschakelt, kan vertrouwen op doeners. Op aanpakkers. Kraanverhuur en werk aan het spoor vraagt om een no-nonsense aanpak. Want die deadline moet worden gehaald. Altijd. De mensen maken het verschil, dat staat. Toch is Berende nergens zonder veelzijdige en krachtige machines. Voor een speciaal toegeruste krol, zoals men een spoorkraan ook wel noemt, is geen klus te zwaar. Bovendien zijn deze krols snel in goed gezelschap, met sterke shovels en robuuste rupskranen. Voor de beste kraanverhuur bent u bij Berende Spoor- en Grondwerken aan het juiste adres. Kijk op www.spoorkraanverhuur.nl voor meer informatie.

Neem contact met ons op

In contact komen met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.