Atlas 160Wsr spoorwegkraan voor Van Ooijen Gouda

Van Ooijen Gouda heeft onlangs een zeer complete Atlas 160Wsr spoorwegkraan in ontvangst genomen. Deze spoorwegmachine is door Van Tetering compleet opgebouwd naar de wensen en eisen van de klant. Wij wensen Van Ooijen Gouda veel werkplezier met de Atlas 160Wsr spoorwegmachine.

Deze Atlas 160Wsr met dubbele cabine is door de specialisten van Van Tetering Grondverzet- en Spoorwegmachines B.V. in Steenbergen omgebouwd tot spoorwegmachine. Deze Stage V spoorwegmachine kenmerkt zich door een motorvermogen van 130 pk en is uitgevoerd met een passief regenererend roetfilter en AdBlue toevoeging. De ombouw van basis machine naar spoorwegmachine vergt veel tijd en aandacht, omdat deze uniek wordt opgebouwd naar wens van de klant. Denk hierbij aan o.a.: Last Moment Beveiligingssysteem, een compleet spooronderstel met uitwisselbare tram- en spoorwielen en een vacuüm unit. Verder rangeerkoppelingen, transportbevestiging, set gereedschapskisten, remmen op spoorwielen en een overdruksysteem.

Daarnaast is de spoorwegmachine voorzien van een verzwaard contragewicht en verder uitgerust met hydraulische snelwissel en centrale smering. Voor extra veiligheid en nog beter zicht op de werkzaamheden werd de machine uitgerust met spoorwegverlichting, tien extra LED-werklampen, een zwaailicht en verlichting in de kisten.

Dit is nog maar een klein deel van de vele aanpassingen die door Van Tetering worden uitgevoerd. Dit specialisme wordt door de eindgebruikers op waarde geschat en het is ook daarom dat wij met heel veel klanten, die werkzaam zijn op en rond het spoor, lange en intensieve relaties onderhouden. Voor meer informatie over de Atlas spoorwegmachines en de spoorkarren kunt u contact opnemen met Van Tetering Grondverzet- en Spoorwegmachines B.V. in Steenbergen of Kemp Groep in Tiel.

Over Van Ooijen Gouda
Asfalt leggen en voorzieningen rondom het spoor aanbrengen, daar is Van Ooijen Gouda specialist in. Al ruim 90 jaar realiseert Van Ooijen Gouda veilige weg- en railinfrastructuren. Dat doen zij door praktisch te werken en met de klant mee te denken, want gebruikersvriendelijkheid staat voorop. Dat is hoe Van Ooijen Gouda uw infrastructuur op de rails zet. Zij willen weggebruikers veilig en comfortabel van A naar B laten rijden. Treinreizigers veilig in en uit laten stappen, en ervoor zorgen dat zij gemakkelijk hun weg op het perron vinden. De deskundigen van Van Ooijen werken snel en nauwkeurig, volgens de hoogste normen. Die manier van organiseren maakt hen flexibel in het opschalen van mankracht en materieel. Kijk op www.van-ooijen.nl voor meer informatie.