Opnieuw een Atlas 180Wsr spoorwegmachine voor Strukton Rail

Onlangs ontving Strukton Rail nv uit België al 3 van deze machines. Van Tetering Grondverzet- en Spoorwegmachines B.V. uit Steenbergen heeft hiermee de laatste uit een serie van vier machines afgeleverd aan Strukton Rail.

De Atlas 180Wsr heeft een motorvermogen van 157 pk en dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1.800 omw.min.) een gunstig brandstofverbruik. Deze spoorwegmachine kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

De Atlas 180Wsr spoorwegmachine, met een zwenkradius van 2 meter, is compleet uitgevoerd naar de wensen van Strukton. Een zwaar spoorstel, spoorverlichting, last moment beveiliging, incl. hoogte en zwenkbegrenzing, elektrische en handmatige noodpomp, extra werkverlichting en een extra hydraulische functie. Uiteraard zijn ook alle verplichte aanpassingen gedaan om aan de NEN EN 15746 te voldoen.

Strukton Rail
Strukton Rail richt zich in eerste instantie op onderhoud en beheer, en passen daarvoor hoogwaardige technologie, domeinkennis en vakmanschap toe. Daarnaast richten men zich op projecten met een sterke technologiecomponent en op projecten waarvoor de specialismen het verschil maken. Met ruim 6.500 medewerkers in verschillende thuislanden is Strukton Rail goed voor een omzet van 1,916 miljard euro. De missie is om bij te dragen aan de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van spoorvervoer, weginfrastructuur en technische installaties en gebouwen. Dat betekent technologieën ontwikkelen en oplossingen integreren. Kijk op www.struktonrail.nl voor meer informatie.