Atlas 160Wsr spoorwegkraan voor Van den Boomen

Jan van den Boomen B.V.uit Liempde heeft onlangs een zeer complete Atlas 160Wsr spoorwegkraan in ontvangst genomen. Deze spoorwegmachine is door Van Tetering compleet opgebouwd naar de wensen en eisen van de klant. Wij wensen Van den Boomen veel werkplezier met de Atlas 160Wsr spoorwegmachine.

Deze Atlas 160Wsr met dubbele cabine is door de specialisten van Van Tetering Grondverzet- en Spoorwegmachines B.V. in Steenbergen omgebouwd tot spoorwegmachine. De ombouw van basis machine naar spoorwegmachine vergt veel tijd en aandacht, omdat deze uniek wordt opgebouwd naar wens van de klant. Denk hierbij aan o.a.: Last Moment Beveiligingssysteem, een compleet spooronderstel (verzwaarde uitvoering) met spoorwielen, vier banden aan de binnenzijde en vier aan de buitenzijde. Verder rangeerkoppelingen, transportbevestiging, set gereedschapskisten, hydraulische stempels links en rechts, remmen op spoorwielen en een overdruksysteem.

Daarnaast is de spoorwegmachine voorzien van een verzwaard contragewicht en verder uitgerust met SMP draaikantelstuk en centrale smering. Voor extra veiligheid en nog beter zicht op de werkzaamheden werd de machine uitgerust met spoorwegverlichting, tien extra LED werklampen, een zwaailicht en verlichting in de kisten.

Dit is nog maar een klein deel van de vele aanpassingen die door Van Tetering worden uitgevoerd. Dit specialisme wordt door de eindgebruikers op waarde geschat en het is ook daarom dat wij met heel veel klanten, die werkzaam zijn op en rond het spoor, lange en intensieve relaties onderhouden. Voor meer informatie over de Atlas spoorwegmachines en de spoorkarren kunt u contact opnemen met Van Tetering Grondverzet- en Spoorwegmachines B.V. in Steenbergen of Kemp Groep in Tiel.

Over Jan van den Boomen B.V. 
Jan van den Boomen B.V. is een aannemersbedrijf dat al sinds 1961 werkzaam is in de grond-, weg- en waterbouwbranche. Van den Boomen is een middelgroot aannemersbedrijf met enthousiaste medewerkers en een vaste kern onderaannemers. Zij kunnen voor u het verschil maken doordat de dienstverlening nét een stapje verder gaan. Dit extra stapje kan gerealiseerd worden omdat dit bedrijf zeer flexibel werkt en daardoor op de juiste plaats en het juiste moment in actie kan komen. Bovendien beschikt Jan van den Boomen B.V. over vakmensen van alle mogelijke disciplines. Van den Boomen levert een belangrijke en betrouwbare bijdrage aan nieuwbouw, reconstructies en diverse andere projecten. Voor meer informatie gaat u naar: www.vd-boomen.nl